Microneedling - Dermica Goldpen

Een effectieve en veilige behandelmethode voor een indrukwekkende verbetering van de huid.

Bij een behandeling met de Dermica GoldPen worden gecontroleerd microkanaaltjes in de bovenste huidlaag aangebracht. Door de prikkeling in het bindweefsel komen groeifactoren vrij die zorgen voor de aanmaak van collageen en elastine (bindweefsel). De huid krijgt een intensieve boost en directe opfrissing en uiteindelijk een nieuwe structuur in optimale conditie.

 


Dermica GoldPen

De GoldPen is het meest professionele apparaat op het gebied van microneedling. Door de automatische, verticaal vibrerende naaldjes en de, tijdens de behandeling, instelbare diepte van de naaldjes, is het mogelijk de behandeling aan te passen aan uw individuele behoefte.
De Dermica Goldpen kan overal op het lichaam gebruikt worden: gezicht, hals, decolleté, handen, armen, benen, rug. De pen is zo geavanceerd dat zelfs gevoelige en moeilijk te bereiken gebieden, zoals rond de ogen, lippen en op de neus, optimaal behandeld kunnen worden.


Dermica Solutions

Een Dermica behandeling in combinatie met de geavanceerde Dermica Solutions dringt door tot in de diepste lagen van de lederhuid en stimuleert de natuurlijke productie van collageen en elastine.
De solutions met hoge concentraties aan actieve werkstoffen verhogen de effectiviteit van de behandeling door betere en snellere resultaten.
My.Beauty & More zal voor u de perfecte mix van hoogwaardige bestanddelen samenstellen afgestemd op uw individuele behoefte.


Dermica naalden

De Dermica GoldPen maakt gebruik van disposable naaldjes. Een naaldcartridge bestaat uit 11 kleine naaldjes waarmee kleine kanaaltjes in de huid gemaakt worden.
De Dermica naald cartridge voor microneedling is voor eenmalig gebruik, makkelijk te verwijderen, hygiënisch en zeer voordelig.
Materiaal: medische kwaliteit chirurgisch roestvrij staal, in bezit van een CE goedkeuring en ISO certificering.


Dermica Goldpen, een veilige, hygiënische en effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen en te verbeteren. De huid wordt sterker, egaler van kleur, weerbaarder, dikker, steviger, gladder én veerkrachtiger.

Dermica Goldpen behandelingen

 • Algehele huidverbetering
 • Fijne lijntjes
 • Rimpels
 • Huidverslapping
 • Diverse pigmentatie problemen
 • Grove huidstructuur en vergrote poriën
 • Hypertrofische en hypotrofische littekens
 • Acne littekens
 • Brandwonden
 • Striae en striemen
 • Dubbele kin
 • Zonbeschadiging
 • Cellulitis

Voordelen van de Dermica Goldpen De Dermica Goldpen is een nieuw en geavanceerd apparaat en biedt veel voordelen ten opzichte van de traditionele Microneedling Rollers:

 • Veel minder pijnlijk dus prettiger te ondergaan.
 • Minder roodheid en kortere hersteltijd na elke behandeling.
 • Door de instelbare naalddiepte kunnen behandelingen nauwkeuriger en sneller uitgevoerd worden dan met traditionele rollers.
 • Tijdens één behandeling kan op verschillende dieptes in de huid gewerkt worden, waardoor de behandeling precies kan worden afgestemd op uw huidproblemen.
 • Efficiënter door de verbeterde opname van de werkzame stoffen.
 • Ideaal voor kleine gebieden en deelbehandelingen (rimpels/littekens/pigmentatie).

Het eindresultaat is niet direct zichtbaar omdat de huid tijd nodig heeft collageen en elastine aan te maken. Voor een optimaal resultaat is een kuur van 4 tot 6 behandelingen nodig.

Dermica Solutions

Dermica Solutions zijn oplossingen die bestaan uit hoogwaardig actieve bestanddelen die speciaal ontwikkeld zijn voor het gebruik met de Dermica Goldpen. In combinatie met de Dermica Goldpen dringen actieve bestanddelen door tot in de diepste lagen van de lederhuid wat de effectiviteit van de behandeling verhoogd, zodat er nog betere en snellere resultaten geboekt kunnen worden.

Whitelan cure

Dit geavanceerde systeem is speciaal ontwikkeld om de huid te verhelderen, de huidteint te verbeteren en pigmentvlekken te verminderen. Whitelan cure behandelt pigmentatie en melasma, vermindert overmatige talgafscheiding, regenereert de huid en tegelijkertijd verzacht het rimpels. Bovendien is het een behandeling die vrij is van complicaties, goed te verdragen en zeer veilig is.

Klinisch bewezen

Klinische studies hebben een effectiviteit van 90% aangetoond bij pigmentatie, 80% bij leeftijdsgebonden aandoeningen, 75% bij een onzuivere huid en ontstekingen en 70% bij hyperpigmentatie problemen. Gebaseerd op Fitzpatrick huidclassificatie II tot en met IV.

Goede resultaten bij een groot aantal huidaandoeningen

Melasma, chloasma, lentigines, veroudering van de huid, acne, seborroïsche dermatitis, folliculitis, purpura, petechiën, bloeduitstortingen, UV-pigmentatie, melasma en vlekken veroorzaakt door de anticonceptiepil of ontstaan tijdens de zwangerschap.